top of page

Aanbod

Leer Mindfulness en Acceptance & Commitment therapie online. 

Leven met Flow

Verbind je met de magie van de natuur, als die van jezelf.  

 

Kan je je maar niet houden aan je intenties? Ik ontwikkelde een dagboek geïnspireerd op mijn eigen ervaring met introspectief schrijven aan de hand van de verschillende maanfases. 

 

Kom hier meer te weten over mijn dagboek 'Leven met Flow.'

Een dagboek bijhouden

Start-to-meditate

Don't wait, simply meditate

Wil je graag leren mediteren maar heb je geen idee waar te beginnen?

Wel dan ben je op de juiste plek, voor 8 weken lang sta ik aan je zijde en bouwen we aan een persoonlijke meditatiepractice. 

Sarah-160.jpg
Leren mediteren

Fully Present

Net zoals we fysiek onze reikwijdte kunnen vergroten, kunnen we dit met onze geest. Eens je vriendelijk aanwezig leert zijn met je gevoelens en gedachten zal je zien wat eronder begraven ligt, dat waar het echt om draait.

Dit programma leert je de basis van ACT & Mindfulness via een combinatie van videolessen, geleide audio's en persoonlijke opvolging.

Welkom in de Jungle

Een programma op maat, aangepast aan jouw specifieke noden. Via een combo van gesprekken en materiaal op maat bewandelen we je junglepad en werken we ons een weg naar het centrum.

In dit programma gaan we een stapje verder in de implementatie van ACT kernprocessen binnen jouw dagelijks leven. 

Een pad doorheen de jungle
IMG_20190701_130228__01.jpg
IMG_20190701_130228__01.jpg

Tête-à-tête

Werk je liever per sessie? Dat kan, we combineren gesprekken met online tools. De prijs varieert afhankelijk van de duur van ons gesprek en de opvolging ervan. We spreken dit steeds samen af.

bottom of page