top of page
Welkom
Sarah-3.jpg

Online Psychotherapie 

Hooggevoelig en toch je emoties als bondgenoot ervaren?

Angstig voor sociale afwijzing en kritiek en toch uit de schaduw durven stappen?

Een geboren pleaser, en toch meer voor jezelf gaan leven?

 

Het kan. Ik ga niet beweren dat het gemakkelijk is en zonder enige moeite tot stand zal komen. Maar ik kan je garanderen dat je wel degelijk A kan voelen en toch B kan doen. 

 

 Om dat te kunnen willen we onze relatie met pijnlijke gedachten en gevoelens transformeren en hierbij is extra ondersteuning - voor velen onder ons (& zeker diegenen met sterke voelsprieten) - geen overbodige luxe. 

 

Zelf een gevoelig mens zijnde, in combinatie met een achtergrond in klinische psychologie en gedragstherapie, bleek de ideale mix voor de ontwikkeling van een -gedigitaliseerde - therapeutische aanpak. We laten de freudiaanse sofa voor wat hij is, jij gaat achter het stuur zitten en ik ondersteun je vanuit de passagiersstoel. 

Gezien je de weg naar hier hebt gevonden, veronderstel ik dat iets of iemand je hiertoe inspireerde. De eerste stap tot verandering is bij deze gezet.

Tevens is het zo dat wij mensen pas verandering overwegen wanneer we pijn voelen, en wanneer dat ongemak zodanig woekert, dat het groter is geworden dan het ongemak van het onbekende terrein van de verandering

We zijn doodsbang voor wat er kan gebeuren als we deze pijn naar boven laten komen. Hoewel dat in feite niet hoeft, we zouden eerder bang moeten zijn voor wat er gebeurt als we dat niet doen. 

Sarah Braeckevelt, opname van videomateriaal
Sarah-92_edited.jpg

Mijn naam is Sarah en mijn missie is erop gericht anderen te helpen om - in het licht van stress, angst of onzekerheid - zichzelf trouw te kunnen blijven te blijven doen wat ertoe doet. 

Ik werk intussen ruimschoots tien jaar als psychologe. In die tijd zag ik de schoonheid, maar ook de gebreken van gesprekstherapie. Een -heel eerlijk- groeiend gevoel van frustratie, aka mijn pijn, heeft me geen andere keuze gelaten dan het omgooien van het roer.

 

Mindfulness, ACT en gedragstherapie zijn nog steeds het fundament, weliswaar in een ander jasje.

 

Meer hierover? Neem een kijkje bij mijn aanpak en/of mijn aanbod

Leren mediteren!

Geleide meditaties

Meditatie is bewustwording, het is loskomen van onze hersenspinsels, zonder ze te hoeven afwijzen. Het is tot het besef komen dat je niet bent wie je dacht te zijn. Bewustwording geeft ons vrijheid; en vrijheid geeft ons het leven dat we werkelijk willen leven. 

 

In stilte zitten is dus verre van 'onnuttig', het is de voorbode van geïnspireerde actie

Geïnspireerd door mijn eigen ervaringen in meditatie, alsook door de inzichten die ik meekreeg binnen mijn achtergrond, leid ik je graag doorheen verscheidene geleide meditaties.

 

Mediteren met de natuur
Sarah Braeckevevelt - mediteren op het strand

Wil je zelf graag leren mediteren?

 

Het Fully present programma bevat de basisfundamenten voor het integreren van meditatie in je dagelijks leven. 

Graag een voorproefje? Vind mij - onder Sarah Elisabeth Braeckevelt -  op de app insight timer. Daar kan je -gratis- geleide meditaties beluisteren, zowel voor beginners als gevorderden. 

Ontvang je graag wekelijks ACT geïnspireerde inzichten?

Tot maandag!

CONTACT 

  • insight-timer
  • Instagram
  • Linkedin
  • unnamed
bottom of page