top of page

Junglepad - ACT programma 

Naast het basistraject, bied ik een programma op maat aan. We zijn immers niet allen over dezelfde kam te scheren. Hetgeen jou nu tot bij mij brengt is gebed binnen jouw unieke context, met diens uitdagingen en je persoonlijke stijl (‘de aard van het beestje’). We plaveien ons een pad - doorheen de jungle van gedachten, gevoelens en levenservaringen- dat hierop afgestemd is.

Dit programma is iets voor jou wanneer je al wat gesprekstherapie of coaching probeerde, maar het gevoel had dat het ‘niet voldoende bleef plakken’ – dat het bleef bij ‘praten over’ en de bereikte inzichten niet werden vertaald in je dagelijks leven. Dat laatste is dan ook helemaal niet evident.

 

We slaan de brug tussen gesprekstherapie en de vertaling naar daily life. We bouwen aan jouw specifieke pad door de jungle en banen ons een weg naar het midden, de essentie –  je drive, je passie, je ‘why’. Dit laatste is als het vuurtje, hetgeen je de nodige brandstof verschaft om sprongen te wagen, in die richting die je wenst.

Wat kan je verwachten?​

  • 6 online gesprekken van 60 tot 75 minuten waarin we samen op verkenning gaan door de jungle: wat brengt je tot bij mij, waar wil je verandering in brengen? We starten met het uitstippelen van onze route, gaandeweg gaan we in deze momenten steeds minder ‘praten’ en meer ‘ervaren’ – aan de hand van geleide meditaties, lichaamsgerichte technieken en visualisaties. We surfen op de golf van emoties en kijken nieuwsgierig wat eronder schuilt. Wat ze je te vertellen hebben. We sleutelen aan de houding, de relatie t.a.v. jezelf, je innerlijke leefwereld en de buitenwereld.

  • Na afloop van elk gesprek maak ik een persoonlijke video (van 10-15minuten) waarin ik de essentie van ons gesprek weergeef: welke ervaringen vonden plaats binnen onze sessie, welke inzichten brachten deze met zich mee en wat kan je meenemen in je dagelijkse leven?

  • Je bouwt stilaan doorheen de sessies aan je 'daily practice' - een soort dagelijks ritueel van jezelf, aan jezelf - je persoonlijke survivalkit doorheen de jungle. 

  • Elke week stuur ik een check-up berichtje: het leven is overspoelend en we geraken hierdoor -onvermijdelijk- afgeleid van ons pad. Het doel is niet, nooit afgeleid geraken, het doel is er steeds naar terugkeren. Ik check wekelijks hoe je het stelt en geef je de gelegenheid terug contact te maken met je intenties. We slaan in dit contact de brug tussen onze sessies, de videos, je intenties en je huidige persoonlijke uitdagingen.

  • Aanvullend – waar nodig kunnen geleide meditaties, een extra video en/of dagboekformulieren ingezet worden.

  • Tarief: €865* voor het gehele traject, of 6x€150* (betalingen lopen dan synchroon met de online gesprekken). 

  • Wil je na afloop verdere follow-up? Dat kan, dan plannen we -naar wens- nog enkele videocalls in (hiervoor gelden de tarieven van het werken per sessie*)

 

Contacteer me voor verdere vragen of informatie, je kan ook steeds -vrijblijvend- een kennismakingsgesprek aanvragen waarin we samen exploreren of het programma iets voor jou is. 

*Gedeeltelijke terugbetaling psychotherapie door je ziekenfonds is mogelijk

Een eigen pad vinden
De wereld vrij ontdekken
bottom of page